Vista previa do lanzamento de OSIRIS-REx (Galician Edition) por Tisha khan

Vista previa do lanzamento de OSIRIS-REx (Galician Edition) por Tisha khan
Titulo del libro : Vista previa do lanzamento de OSIRIS-REx (Galician Edition)
Fecha de lanzamiento : October 15, 2018
Autor : Tisha khan
Número de páginas : 95
Editor : publishing

Descargue o lea el libro de Vista previa do lanzamento de OSIRIS-REx (Galician Edition) de Tisha khan en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Tisha khan con Vista previa do lanzamento de OSIRIS-REx (Galician Edition)

O día do lanzamento está a chegar ao próximo explorador interplanetario da NASA. OSIRIS-REx está programado para o seu lanzamento o 8 de setembro de 2016 ás 19:05 EDT (16:05 PDT, 23:05 UTC) da Estación da Forza Aérea de Cabo Cañaveral. Dous anos, a nave espacial entrará nunha órbita no asteroide preto da Terra 101955 Bennu e planea devolver mostras á Terra o 24 de setembro de 2023. O lanzamento chega cando NASA ten dez misións activas pero poucos outros lanzamentos: OSIRIS -REx é o primeiro lanzamento planetario da NASA desde MAVEN en 2013 e será o último ata InSight en 2018. Unha rolda de prensa celebrada hoxe resumiu os obxectivos, capacidades e plans da misión:





Entre agora e o lanzamento, a nave espacial aínda ten que estar conectada ao adaptador de carga útil e encerrada no carenado protector, logo elevada á cima do foguete Atlas, que xa está na parte superior da plataforma de lanzamento. Estas actividades deberían comezar o día 23. Mantéñase atento ao feed fotográfico de Flickr do Centro Espacial Kennedy para obter fotos do progreso da misión cara ao lanzamento.